Corona forholdsregler

 Vigtig info ang. forholdsregler under Corona


Hvis du er syg eller udviser symptomer på Covid 19 eller en i din husstand ligger syg eller udviser symptomer, skal du melde afbud. Det kan gøres online op til en time før planlagt tid og der er ingen afbestillings gebyr i denne tid. Du er velkommen igen 48 timer efter symptomerne er stoppet. Klienter med symptomer på Covid-19 vil blive afvist.  

Nyeste regler pålægger mig at tjekke dit Coronapas, altså et digitalt eller fysisk bevis på entan en negativtest max 72 timer gammel, at du har haft corona indenfor max12 og mindst 2 uger eller at du er færdigvaccineret.


UNDTAGELSER til dette er børn under 15 og de der er fritaget for test og vaccine. det er nok at oplyse mig om at du er fritaget jeg skal ikke se dokumenetation på dette og jeg blander mig ikke i årsagen.

Mundbind eller visir skal bæres ind til briksen, med mindre du er under 12 eller fritaget herfor. Vær rar at have en zippose eller andet at opbevare dit mundbind i når du ikke har det på. Det er ikke særligt lækkert eller hensigtsmæssigt at have liggende på fælles overfalder selvom der sprittes af konstant.Andet Praktisk

*Der vil være en platikkasse du skal lægge dit tøj i. Denne afsprittes mellem hver klient. Det samme med stolen du kan bruge til at får strømper på.

*Behandlinger vil foregår primært maveliggende, så vi vender vores ansigter i hver sin retning. Ved behov for at du ligger på ryggen vil jeg bære maske og visir og du mundbind, med mindre du er fritaget. 

* Ankom så vidt muligt nyvasket i rent tøj og sprit dine hænder  lige før du kommer ind eller vask dem ved ankomst.

*Medbring din egen drikkedunk med vand til efter behandlingen. Jeg tilbyder ikke glas at drikke af.

* Der er håndsprit til brug efter behandling.

*Vi holder afstand når du ikke er på briksen

*Overflader og håndtag og gulvet under briksens hovedstøtte sprittes/ rengøres mellem hver klient.

*Briksen er beskyttet af to lagen der skiftes mellem hver.

* Som behandler er jeg sevfølgelig meget omhyggelig med vask af hænder og arme mellem hver klient og om nødvendigt skifter jeg tøj.

*Der luftes godt ud mellem hver klient

*Har du brug for toilletet bliver det sprittet af før næse klient og du får dit eget håndklæde.


*Kontakt mig hvis der er et hensyn jeg skal tage til dig, der ikke er nævnt her.